Sportpraktijkbenaarts

Topsport

Onze visie

Bent u een topsporter die het maximale uit uw topsport carrière wilt halen? Dan bent u bij Sportpraktijk Ben Aarts aan het juiste adres. Ben Aarts is ook gediplomeerd BGN gewichtsconsulent, orthomoleculair topsportconsulent en is een personaltrainer.

Alleen voeding, combinatie met training, alleen een looptraining of een krachttraining behoren tot de mogelijkheden. Lees verder voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

"Mijn visie is het lichaam als geheel zien, behandelen zowel evidence based als holistisch. Oftewel de patient staat altijd centraal en ik gebruik al mijn opleidingen en ervaringen om de klacht te verhelpen. Kijk hoe het lichaam reageert en pas mijn behandeling daar op aan. Ik werk continu met mijn handen omdat ik wil voelen wat er in het lichaam en met de spieren en gewrichten gebeurd."

Onze topsporters

Jim Aarts

Jim Aarts

16 jaar en al vanaf mijn 4 jaar met tennis bezig. Ik wist al vrij snel dat ik wilde proberen proftennisser te worden. Vanaf mijn 9e zit ik elk jaar bij de beste 15 spelers van Nederland in mijn geboorte jaar. 2x kwartfinale gestaan op een NK, tm 12 jaar Kampioen van Oost Brabant en vervolgens ook Brabants Kampioen. Op mijn 13e won ik het dubbeltoernooi van Bludenz in Oostenrijk, dit is een Tennis Europe toernooi. Afgelopen mei 2019 ben ik opnieuw Brabantskampioen geworden maar nu Tm 16 jaar. Verder heel veel jeugd en senioren toernooien gewonnen.
Op dit moment speel ik veel kwalificaties ITF (internationale toernooien), veel Nationale toernooien en zoveel mogelijk open toernooien op 2 en 3 niveau.
Ik train op de Tennisakademy van Hulst in Valkenswaard.

Instagram
Claudia Striekwold 3

Claudia Striekwold

In 2013 ben ik besmet met het triathlonvirus, ik deed voor het eerst mee aan 1/4 triathlon Nuenen. Gewoon voor de fun, met een oude mountainbike, proeven aan de combinatie zwemmen, fietsen en lopen. Door te trainen voor Alpe d’huZes, in 2013, bleek ik het fietsen het leukste onderdeel te vinden. Lopen deed ik zo nu en dan al eens, dus dacht dat zwemmen neem ik dan wel voor lief (en dat valt, nog altijd vies tegen ?).

Palmages: 8e Ironman Boulder Colorado 2015, 2e Ironman Maastricht 2016, 4e Ironman Sweden 2017, 4e Ironman Australia 2018, 4e EK Ironman Maastricht, 1st Israman (Israel half distance) 2017), 2e Xterra Belgium 2019, 1st Nisraman 2019, 28e WK elite cross Triathlon 2019

Instagram
WhatsApp Image 2019-08-08 at 15.58.37 (4)

Patrick Dekkers

Patrick dekkers uit geffen 33 jaar. 
Vanaf mn 14e ben ik begonnen met mtb wedstrijden en in ‘15/‘16 ben ik twee keer 3e geworden op NL kampioenschap vanaf toen triathlon gaan doen en ‘18 stond ik op Ibiza op t EK cross duathlon en zou ook naar t WK cross triathlon gaan maar brak mn voet dit jaar in maastricht voor t eerst gestart In Ironman 5150 als prof en heb ook dit jaar maasdijk tri gewonnen in mij comeback na mn gebroken voet en 3e in didam en 2e in de nisraman in belgië op korte afstand.
Dicepline triathlon en crosstriatahlon
Duathlon en crossduathlon
Sponsers: velopartz/ fusion benelux / salming running benelux / scope wheels /sockeloen/American eagle MTB/ Ochique-Habb events /aqua sphere wedsuit-zwemspullen

Instagram
Nicky van der heijden

Nicky van der Heijden

Bodybuilder

Team Jimmy's Gym

Nederlands kampioen overall 2018

Instagram
WhatsApp Image 2019-08-12 at 17.49.39 (1)

Eric Janssen

1x Nederlands kampioen jeugd A-klasse
1x Nederlands kampioen elite B-klasse
1x Zuid-Nederlands en open Zuid-Nederlands kampioen elite A-klasse

Instagram
Jim vd heijden

Jimmy van der Heijden

Jimmy's Gym eigenaar en coach

  • Bodybuilder
  • Wedstrijden 
Instagram

Onze specialiteit

Onze specialiteit zit in het bieden van het totale aanbod voor onze topsporters. Door jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij de medische staf van PSV en met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters via onze praktijk, kan elke topsporter terecht bij Ben Aarts.

Sporttherapie door Ben Aarts

Informatie opvragen

Bent u een topsporter die benieuwd is naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden. We helpen u graag!

[happyforms id="71" /]