Sportpraktijkbenaarts

Sporttherapie

Verhelp uw klachten

Wanneer u last heeft van spierklachten kan het lastig zijn om te weten waar u het beste terecht kunt. In veel gevallen kunt u dan het beste terecht bij een sporttherapeut. Een sporttherapeut weet hoe spierklachten ontstaan en hoe deze verholpen kunnen worden. De sporttherapeut hanteert de juiste methodes om ervoor te zorgen dat de kans op terugkomende klachten geminimaliseerd wordt.

Onze expertise

Ben Aarts is een sporttherapeut met de benodigde certificeringen en ervaringen. Door continu te investeren in zijn theoretische kennis en praktische ervaring streeft Ben ervoor om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Naast sporttherapeut is Ben ook gecertificeerd sportmasseur, wat in sommige gevallen als de perfecte aanvulling op sporttherapie kan zijn. Daarnaast heeft Ben ervaring met sporters op verschillende niveau’s. Van topsporters tot recreatieve sporters, iedereen kan terecht bij Ben.

Schakel ons in

Heeft u last van bepaalde klachten en wilt u hierbij geholpen door een professionele sporttherapeut? Met meer dan 25 jaar ervaring bij veel verschillende klanten bent u bij sportpraktijk Ben Aarts aan het juist adres. Ben helpt u graag met het verhelpen van uw klachten. Maak nu een afspraak.