Sportpraktijkbenaarts

Lifestyle Coaching

Ons aanbod

Wilt u iets doen aan uw overgewicht, ben je topsporter en wil je je voedingsschema beter afstemmen dan bent u bij Sportpraktijk Ben Aarts aan het juiste adres. Ben Aarts is ook gediplomeerd BGN gewichtsconsulent, orthomoleculair topsportconsent en is een personaltrainer.

Alleen voeding, combinatie met training, alleen een looptraining of een krachttraining behoren tot de mogelijkheden. Lees verder voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Waarom lifestyle coaching?

Doormiddel van lifestyle coaching is het mogelijk om uw leven zo optimaal mogelijk te maken. Geen energie hebben, gestresst zijn, geen motivatie hebben en ons zelf slecht voelen is iets wat wij allemaal dagelijks meemaken. De oorzaak hiervan zit onze levensstijl, doordat wij niet (op de juiste manier) sporten, slechte voedingskeuzes maken en met een verkeerde blik op het leven kijken. Als u toe bent aan verandering, is lifestyle coaching wellicht iets voor u.

Onze specialiteit

Onze specialiteit zit in het bieden van het totale aanbod van Lifestyle Coaching. Willen veranderen is één, weten waar u moet veranderen is twee. Bij het tweede helpen wij u graag verder bij Sportpraktijk Ben Aarts.

Online aanvragen

Personal Training

99
99
Maandelijks
  • Maandelijkse trainingsschema's
  • Twee uur personal training per maand
  • Advies op maat

Voedingsschema

49
99
Maandelijks
  • Maandelijkse voedingsschema's
  • 1 uur online coaching per maand
  • Advies op maat
Populair