Sportpraktijkbenaarts

Cosmetisch

Onze diensten

Bij Sportpraktijk Ben Aarts kunt u ook terecht voor cosmetische behandelingen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen en kunnen u van meerde diensten voorzien.

Lipfillers

De door ons ons gebruikte lipfillers zijn speciaal ontwikkeld voor uw lippen en het gebied rond uw mond. Wij gebruiken een gelachtige filler dat vocht aantrekt en vasthoudt. Hiermee zijn onze fillers de ideale manier om uw lippen voller te maken en ervoor te zorgen dat uw lippen minder rimpels hebben met een natuurlijke uitstraling. Bij Sportpraktijk Ben Aarts werken wij met stylage filters, op verzoek werken wij met meerdere merken. Echter onze ervaring leert dat prijs/kwaliteit zeer goed zijn, wij raden dus stylage aan. 0,5 ml voor 80 euro en 1 ml 150 euro zijn de vanaf prijzen waar een stylage filler voor mogelijk is.

Stylage behandeling

Als we ouder worden, verliest onze huid zijn natuurlijke elasticiteit en zien we de eerste lijntjes en rimpels verschijnen. Naarmate de tijd verstrijkt, worden die rimpels steeds dieper en veranderen in onesthetische lijnen. Het gezicht lijkt hierdoor meer vermoeid, minder stralend en de huid gaat hangen. Kortom, tijd om een einde te maken aan het verouderingsproces!

Wat nu?

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Hoe werkt het?

Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

Resultaat

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9 tot 12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Klinisch Bewezen

Van Stylage producten is klinisch bewezen dat ze effectief zijn bij het opvullen van rimpels en het herstellen van volume. Ook hebben ze een versoepelend effect en verbetert de huidkwaliteit. Stylage is sinds de lancering op de markt in 2007 geprezen om de veiligheid en de effectiviteit.

 • 97% van de patiënten heeft het resultaat 12 maanden na de behandeling beoordeeld als goed of zeer goed.
 • 99% van de artsen was 12 maanden na een behandeling van tevreden of zeer tevreden met het uiterlijk van hun patiënten.

Een filler voor iedere soort rimpel

Stylage is specifiek ontwikkeld om alle soorten rimpels te behandelen. Ongeacht het type behandeling, kunnen wij het product kiezen dat het beste bij u past op basis van je leeftijd, huidtype, huidconditie en de diepte van je rimpels. De producten van Stylage hebben allemaal een ander natuurlijk effect.

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@sportpraktijkbenaarts.nl

Profhilo

Yes, sportpraktijk Ben Aarts heeft iets nieuws voor skin recovery! Wil je de kwaliteit van je huid verbeteren of je huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gezonder uitziet! De Profhilo behandeling is gericht op de huid egaliseren, herstellen en verstrakken zonder volume te geven aan het gezicht.

Wat is Profhilo?

 • Anti-aging behandeling;
 • Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
 • Het lijkt op een skinbooster, maar dan met veel minder prikjes;
 • Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve     behandeling. 

Werking

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo?

 • Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
 • Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
 • De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
 • Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Wat kan je verwachten tijdens de Profhilo behandeling?

Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreid zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt.

Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten.

De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Traject

Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijf je je stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Geschikt voor wie?

 • Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
 • Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar. 

Het Resultaat

Het resultaat is een stevigere en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

Nazorg

De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

Prijs van een Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling kost € 199,=

Waar wacht u nog op?

Bent u opzoek naar de juiste plek om een cosmetische behandeling te laten doen in Eindhoven? Dan bent u bij de cosmetische afdeling van Sportpraktijk Ben Aarts aan het juiste adres. Bij ons kunt u voor allerlei behandelingen terecht. Informeer naar  de mogelijkheden.