Sportpraktijkbenaarts

Bedrijfsmassage

Onze aanpak

Bedrijfsmassage, stoelmassages, coaching via Sportpraktijk Ben Aarts is dit allemaal mogelijk.
In een persoonlijk gesprek met Ben kunnen de wensen en mogelijkheden besproken worden. Voor het uurtarief van 60 euro exclusief btw (vanaf 3 uur geen voorrijdkosten) kunnen we kijken wat voor verdeling we maken voor uw personeel. (1/2 uur of 20 minuten per personeelslid of andere tijden). Dit kan ondermeer door een anamnese van Ben gevolgd door ontspannings en stoelmassages. Tevens is mogelijkheid voor individueel coachen en begeleiden van personeel ook mogelijk..

Waarom bedrijfsmassages?

Het verzorgen van bedrijfsmassages op kantoor zorgt voor minder ziekteverzuim en geeft uw personeel een moment om even uit de ‘waan van de dag’ te stappen en een moment te hebben om even tot rust te komen. Hiernaast is het het fiscaal voordelig om bedrijfsmassages aan te bieden aan uw personeel. Om van deze fiscale te profiteren moet wel aan de volgende voorwaarden voldaan worden:

Bedrijfsmassages bij Sporttherapie praktijk Ben Aarts

Voordelen

Mogelijkheden

Waar wacht u nog op?

Bent u enthousiast geworden van ons exclusief aanbod op het gebied van bedrijfsmassages? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor bedrijfsmasage in Eindhoven en omgeving. Wij komen graag met u in contact!